Friday, July 17, 2009

Afscheidscadeau juf

Minke’s eerste jaartje op de basisschool is best een beetje rommelig.
Op 24 november begint ze in groep 1a. Een instroomgroep met twee juffen en een LIO (leraar-in-opleiding) juf.


Na de kerstvakantie gaat een van de twee juffen in een andere groep lesgeven en komt er een andere juf in haar groep bij. Vervolgens groeit de groep natuurlijk groter en groter en worden ze na de voorjaarsvakantie opgesplitst in twee groepen. Minke komt dan in 1b terecht en LIO juf Esther gaat deze groep draaien. Op woensdag komt er een vaste invaljuf, want dan gaat juf Esther naar de PABO voor de laatste loodjes van haar opleiding.


Zonder te overdrijven heeft Minke in 8 maanden tijd net zoveel verschillende gezichten voor de klas gezien als ik in 8 jaar kleuter - en lagere school tijd bij elkaar! Maar het maakt haar niet uit. Ze heeft een TOP jaar gehad. Altijd met veel plezier naar school gegaan, nieuwe vriendjes gemaakt en veel geleerd. Vandaar dit bedankje voor juf Esther. Inmiddels geen LIO meer, maar een ‘echte’ juf. Maar dat was ze voor Minke natuurlijk allang =)









Het is trouwens ontzettend leuk om met twintig vierjarigen een vragenlijstje door te nemen. De antwoorden die je krijgt...





2 comments:

Eveline said...

Super leuk geworden.
Eveline.

Anonymous said...

Wat mooi! Ik wil graag ook zoiets maken voor onze vertrekkende juf. Welk lettertype heb je voor de vragen gebruikt?
Groetjes, Maggy